Een heerlijke plek om te wonen

Een nieuw uniek stukje in de bekende wijk De Draai! Waar tot voor kort nog aardappelvelden en zonnebloemenvelden waren, en schapen rustig graasden, zal binnenkort het nieuwste wijk(je) in De Draai verrijzen met in totaal 148 woningen. Pro6 Vastgoed ontwerpt en ontwikkelt hier onder de naam “Nieuwe Oogst” 90 woningen en 12 appartementen. Geniet van wonen aan het water en groen voor de deur. Voel u thuis in Nieuwe Oogst! Niet alleen de ligging van de prachtige woningen varieert ook in woonsmaak is er veel te kiezen. Of u nu een eerste appartement of eengezinswoning aan het park wilt kopen of wilt verhuizen naar een levensloopbestendige woning, twee-onder-één-kapwoning of zelfs vrijstaand wilt wonen Nieuwe Oogst biedt volop keuze.

Fase 1 van dit unieke plan bestaat uit 54 koopwoningen en is onderverdeeld in 7 prachtige vrijstaande villa’s, 6 twee-onder-een-kapwoningen waaronder een levensloopvariant, 21 eengezinswoningen in diverse beukmaten, 4 levensloopwoningen, 4 prachtige eengezinswoningen in 2 bouwlagen en 12 betaalbare appartementen. De tuinen zijn lekker ruim en de verkaveling is royaal vormgegeven om u dat vrije gevoel te geven.

 

Bij de ontwikkeling van het plan is ook veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer. 

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

Blijf op de hoogte

Binnenkort start fase 2. Schrijf u hier in om als eerste het nieuws te ontvangen.

Geesterweg 1M
1815 CR Alkmaar

www.magneetmakelaars.nl
nieuwbouw@magneetmakelaars.nl
072-5096070

Beukenlaan 2 M
1701 DA Heerhugowaard

www.broekmanmakelaars.nl
nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl
072-5625544

Top