Stijlvol wonen in de Draai

DE DRAAI

Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

Genieten van de natuur

Heerhugowaard

Van oorsprong is Heerhugowaard een dorp gelegen in de polder en omgeven door een ringdijk, weilanden en rietkragen. Er zijn nog meerdere molens te vinden die hun oorsprong vinden in de 17e eeuw. Dit maakt de omgeving van Heerhugowaard landschappelijk zeer divers. In de jaren tachtig is er een 61 hectare groot parkbos aangelegd, de “Waarderhout”.

Genieten van de natuur? Verken de omgeving van Heerhugowaard per fiets of per voet. De vele fiets- en wandelroutes zullen je doen verbazen hoe mooi de landelijke omgeving van Heerhugowaard is. Geniet van een hapje en drankje op een van de vele terrassen in het centrum van Heerhugowaard. Hier vind je veel restaurants, maar het is ook gezellig winkelen. Voor een avondje ontspanning breng je een bezoek aan het theater of de bioscoop. Voor de sportliefhebbers zijn er tal van sportclubs waar je terecht kunt.

Blijf op de hoogte

Binnenkort start fase 2. Schrijf u hier in om als eerste het nieuws te ontvangen.

Geesterweg 1M
1815 CR Alkmaar

www.magneetmakelaars.nl
nieuwbouw@magneetmakelaars.nl
072-5096070

Beukenlaan 2 M
1701 DA Heerhugowaard

www.broekmanmakelaars.nl
nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl
072-5625544

Top