D hoekwoning

BNR. 15

Status: Verkocht (o.v.b.)
Prijs v.o.n.: € 309.500
Kaveloppervlak: 99 m2
Woonoppervlak: 87 m2
  • 3 slaapkamers
  • Inclusief aangelegde tuin
  • Vrijstaande berging in de tuin
  • Volledig voorzien van vloerverwarming
  • Aangesloten op stadsverwarming (gasloos)
  • Energiezuinig

Type D: Tussenwoning: de ideale rijwoning voor de starters en jonge gezinnen.

Deze rijwoning met twee woonlagen heeft een vrije breedte van 4.80 meter en is de eengezinswoning voor de starter met alle ruimte die je nodig hebt. De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde en is door de openslaande deuren mooi licht. Via de deur naast de grote glaspui bereikt u vanuit de living de achtertuin met eigen vrijstaande berging. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gelegen.

Dit is nog niet alles… Bij deze woningen worden de tuinen al volledig voor u aangelegd voorzien van een groene erfafscheiding en een houten schutting met uw buren, terras, looppad, en gras. Hiermee is uw woning bij oplevering meteen helemaal compleet. In de brochure Tuinklaar vindt u meer informatie over Spaansen Tuinklaar en de comfort tuin die bij oplevering is aangelegd.

Deze woningen is de juiste woning met compleet ingerichte tuin voor starters en jonge gezinnen die de volgende stap op de woningmarkt willen zetten. Op dit type woning is een zelfbewoningsplicht van 5 jaar en een gemeentelijke overwinstregeling van 10 jaar van toepassing.  

Downloads

Begane grond
Eerste verdieping

Geesterweg 1M
1815 CR Alkmaar

www.magneetmakelaars.nl
nieuwbouw@magneetmakelaars.nl
072-5096070

Beukenlaan 2 M
1701 DA Heerhugowaard

www.broekmanmakelaars.nl
nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl
072-5625544

Top